Revelion 2021-2022 la Pensiunea Ciprian 4*, Brădetu Argeș

Revelionul îl sărbătorim anul acesta la munte, la Resort Carpatia - Pensiunea Ciprian 4*. Petrece 5 zile în Rezervația Naturală Valea Vâlsanului, între Curtea de Argeș și Transfăgărășan. Sărbătorim cu cină festivă de Revelion, Foc de tabără, Program artistic, Tombola și colinde, în compania muzicii populare românești.
4 NOPȚI CAZARE cu DEMIPENSIUNE în perioada 30.12.2021 – 03.01.2022
 OFERTĂ SPECIALĂ (Pret cu reducere 10% inclusa, pentru plata integral pana la 15.11.2021): 1620 lei/persoana, cazare in camera dubla/pachet
Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!

Alege cea mai bună ofertă

*În cel mai scurt timp un consultant de turism te va contacta pentru mai multe detalii!

REZERVĂ ÎN SIGURANTĂ CU CARPATIA TOUR

Revelion 2021-2022

Pret: 1800 lei/persoana, cazare in camera dubla/pachet

  • Demipensiune
  • Produse tradiționale
  • Cină festivă de Revelion
  • Foc de tabără
  • Program artistic
  • Tombola
 OFERTĂ SPECIALĂ (Pret cu reducere 10% inclusa, pentru plata integral pana la 15.11.2021): 1620 lei/persoana, cazare in camera dubla/pachet
Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!
Pensiunea Ciprian - Resort Carpatia te gazduieste in 11 camere duble si doua apartamente de 4 si 6 locuri. Camerele si apartamentele sunt amenajate in stil alpin traditional romanesc si dispun de baie proprie si balcon.

Camerele au minim 18 mp, mobilierul rustic fiind compus din piese de lemn masiv, dispun de televizor LCD HD si internet wireless. Fiecare camera pune la dispozitie halate de baie.
Servicii: Restaurant, internet, gratar in curte, activitati teambuilding, biciclete de inchiriat, masini 4X4 loc de joaca pt. copii, terasa sau foisor.

Pensiunea Ciprian se afla la intrare in Rezervatia Naturala Valea Valsanului in statiunea Bradetu, un sat de munte, aflat in aproprierea fostei capitale domnesti Curtea de Arges. 

Bradet este unul dintre nenumeratele locuri din Arges binecuvantate cu aer curat si izvoare sulfuroase datatoare de sanate (https://www.cjarges.ro/web/bradulet/minunile-naturii).

REVELION LA PENSIUNEA CIPRIAN, 4*

Decorul natural ce dublează calităţile apelor tămăduitoare are la rândul său o contribuţie importantă în redarea stării de bine a pacienţilor. Aerul curat, bogăţia şi densitatea spaţiului verde creează din satul Brădet un spaţiu propice recuperării, atât fizice, cât şi psihice.
Caşcavalul de Brăduleţ se produce astăzi, după reţete străvechi de zeci de ani, transmise cu grijă din generaţie în generaţie, în peste 100 de gospodării din comuna Brăduleţ. Natural şi delicios. Aşa îl descriu toţi cei care, fie şi o singură dată, au gustat din produsul gastronomic care se confundă astăzi cu identitatea şi renumele naţional al zonei.
Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!

4 NOPȚI CAZARE cu DEMIPENSIUNE în perioada 30.12.2021 – 03.01.2022

  • 30.12.2021– cina de “bun venit” cu preparate tradiționale, program artistic;
  • 31.12.2021 – mic dejun, cina festiva de Revelion cu program artistic, foc de tabara, surprize
  • 01.01.2022 – brunch, cina festiva traditional romaneasca cu program artistic
  • 02.01.2022 – mic dejun, cina festiva de « Ramas bun» cu program artistic, concursuri, tombola cu premii, surprize ;
  • 03.01.2022– mic dejun


La cazare, pentru copiii se percep urmatoarele tarife : *0 – 6 ani gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar); *6 – 12 ani se achita 50 % din pachet/copil.

Supliment camera single: 70 lei / noapte

Pentru grupuri mai mari de 8 pax , transport 100 lei /pers. 

MISTICISM și SPIRITUALITATE la Corbii de Piatră

Mănăstirea Corbii de Piatră este învăluită în mister și legendă. Este ca și cum ai face o călătorie înapoi în timp pentru a afla secrete nedeslușite încă ale spectaculosului lăcaș de cult. 
  • citește mai mult

    Dacă ajungi la mănăstire la apusul soarelui, felul în care ultimele raze luminează stânca spectaculoasă face să pară că totul este încremenit în timp iar energia cu care te încarci este extraordinară. Mai mult decât atât, deasupra intrării în biserică se află arcul caracteristic prezenței unui vortex energetic.


    Se spune despre Mănăstirea Corbii de Piatră că face parte dintr-un puternic triunghi energetic (Nămăiești - Corbii de Piatră – Cetățuia Negru Vodă), având în centrul lui, nu întâmplător, orașul Câmpulung, prima capitală a Țarii Românești. Bisericuța de lemn adăpostește cea mai veche pictură murală din țară și are două altare, unul dintre ele fiind dedicat Zeiței Mamă. Ea a fost atât loc de meditație și învățătură, apoi templu folosit de daci pentru a venera puterea zeului Zamolxis și pentru a-i aduce ofrande.


    Legendele născute în jurul stăncii impunătoare sunt numeroase și primele dintre ele amintesc de o eră a uriașilor care ar fi trăit în aceste locuri înainte de Potop. Se spune că Dumnezeu i-a pedepsit pe uriași pentru păcatele lor și i-a șters de pe fața pământului, lăsând numai unul singur pietrificat pentru a le aduce aminte oamenilor de trecut și de existența lor.

Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!

Cuibul pitoresc VALEA VÂLSANULUI

Valea Vâlsanului este un loc unde natura oferă un spectacol uimitor celor care poposesc pe meleaguri argeșene, un loc ce te trimite cu gândul la pitorescul tablourilor lui Grigorescu: ape ce străbat poieni și luminișuri, se varsă printre stânci mărginite de păduri seculare. 
  • citește mai mult

    Este un loc ideal atât pentru cei care doresc să facă drumeții, plimbări cu bicicleta, cât și pentru cei care vor să facă tratament cu ape minerale tămăduitoare.

    Valea Vâlsanului a devenit arie protejată în anul 1994, adăpostind peste 300 de specii de plante și animale. Cea mai importantă dintre speciile protejate este peștele de numai 12 centimetri, unic în lume, cunoscut popular sub numele de asprete. Este o specie fosilă vie, cu o vechime de peste 65 de milioane de ani,ce trăiește pe fundul apelor de munte, pe sub pietrele mari, acolo unde curentul este puternic.

    Rezervația naturală cuprinde cuprinde 5 arii importante. Prima dintre ele este Zoruleasa, areal în care se regăsesc plante, arbori şi animale pentru care se conservă mediul propice dezvoltării. A doua secţiune din rezervaţie este zona Vâlsanului, unde se află aspretele, iar al treilea sector îl reprezintă Cheile Vâlsanului, care se întinde pe o distanţă de 7,5 km, începând din punctul numit „bariera". Mai există zona izvoarelor sulfuroase, două dintre ele fiind cunoscute sub denumirea de Puturosul şi Putina, şi zona exceptată de la păşunat, care se suprapune cu Zoruleasa. În păşunile de pe Valea Vâlsanului cresc câteva plante specifice acestui colţ geografic, precum garofiţa-de-munte și crucea-voinicului. Pe lângă pădurile de răşinoase şi fag mai cresc jnepeni, ienupăr şi mirt.  Printre speciile de mamifere care se găsesc în zona protejată sunt cerbul, capra neagră, pisica sălbatică, mistreţul şi viezurele.


    Decorul natural este completat de calitățile apelor tămăduitoare, făcând astfel din zonă un centru de terapie pentru trup și suflet.

Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!

Orașul subteran de la OCNELE MARI

Parcul turistic al Salinei Ocnele Mari este locul ideal unde poți petrece momente memorabile alături de familie și prieteni, dar te și poți bucura de beneficiile multiple aduse organismului. Salina Ocnele mari este unul dintre cele mai mari orașe subterane din România, complexul întinzându-se pe o suprafață de circa 20 000 de hectare.
  • citește mai mult

    Salina Ocnele Mari, este una dintre cele mai vechi mine de sare din țara noastră, exploatarea sării făcându-se aici încă de pe vremea dacilor. Vechiul traseu minier a fost însă închis și în prezent se poate vizita noul traseu turistic la peste 100 metri adâncime, care cuprinde o zona culturală, una sportivă, zona de joacă pentru copii, o biserică și un restaurant.

    Cele mai importante beneficii ale salinei sunt bineînțeles cele terapeutice. Aerosolii salini pătrund în organism în mod natural pe nas, pe gură și prin piele, fiind benefici pentru afecțiuni respiratorii, alergii, nevroze, stări de oboseală cronică.

    Cea mai spectaculoasă atracție a salinei este Biserica cu hramul “Sfintei Varvara” , cea mai mare biserică subterană din România. Scaunele din biserică sunt sculptate în sare iar acustica este una remarcabilă, astfel că în timpul slujbelor oficiate duminică sau în zilele de sărbătoare, atmosfera creată este una cu adevărat înălțătoare. Remarcabilă este și apariția chipului Sfintei Varvara încrustat pe unul din pereți, sfânta care este protectoarea minerilor.

    De asemenea, sculptura în sare “ Fecioara Măria cu Pruncul” a fost găsită într-o grămadă de bolovani din sare în formă originală, asupra căreia nu s-a intervenit decât la forma pruncului, care nu era bine definită. Această sculptură a apărut în visul unui localnic și găsită a doua zi motiv pentru care a fost expusă în Biserică pentru a fi văzută de toți cei care vizitează obiectivul.

Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!

Excursii si activitati

Se pot organiza excursii 4X4 cu vizita Barajului Vâlsan, Muzeul Satului din Galeș, Biserica din Brădetu - 50 lei/persoană.
Excursie pe traseul Brădetu - Corbii de Piatra, Păstrăvăria Nucșoara - Lacul Învârtita - Cheile Vâlsanului – Poenari - Baraj Vâlsan - 50 lei/persoană.

Biserica Brădet

Necropola lui Mircea cel Bătrân, construită în anul 1397, important edificiu caracteristic arhitecturii vechi româneşti, Biserica Brădet este considerată primul monument construit în întregime de meşteri români, singurul din Ţara Românească integral păstrat de la începutul veacului al XV-lea.

Muzeul Etnografic Galeș

Reprezintă centrul cultural al localităţii, custodele celor mai valoroase şi emblematice elemente de tradiţie şi etnografie, de identitate istorică şi valoare culturală locală.

Mănăstirea Corbii de Piatră

Piatra, cunoscută peste tot ca „biserica din piatră”, lăcaşul de cult construit direct în stâncă, un loc special menţionat în ghidurile turistice. Cel mai vechi ansamblu de pictură din România.

Revelion 2021-2022 la Pensiunea Ciprian 4*, Brădetu Argeș

Revelionul îl sărbătorim anul acesta la munte, la Resort Carpatia - Pensiunea Ciprian 4*. Petrece 5 zile în Rezervația Naturală Valea Vâlsanului, între Curtea de Argeș și Transfăgărășan. Sărbătorim cu cină festivă de Revelion, Foc de tabără, Program artistic, Tombola și colinde, în compania muzicii populare românești.
4 NOPȚI CAZARE cu DEMIPENSIUNE în perioada 30.12.2021 – 03.01.2022
OFERTĂ SPECIALĂ (Pret cu reducere 10% inclusa, pentru plata integral pana la 15.11.2021): 1620 lei/persoana, cazare in camera dubla/pachet
Dacă te-am convins, REZERVĂ ACUM!

Alege cea mai bună ofertă

*În cel mai scurt timp un consultant de turism te va contacta pentru mai multe detalii!

REZERVĂ ÎN SIGURANTĂ CU CARPATIA TOUR

Share by: